Bedrijfsuitje: Arcen, het leukste dagje uit in alle seizoenen! LimburgBeschrijving van het uitje Arcen, het leukste dagje uit in alle seizoenen! Limburg

Het toeristische Arcen is de ideale plek voor uw daguitstapje voor groepen. Met vele mogelijkheden onder alle weersomstandigheden, in voorjaar, zomer, herfst en winter! Kom genieten in Arcen…!

Ontdek Arcen in al zijn veelzijdigheid! Wat dacht u bijvoorbeeld van graanbranderij De IJsvogel, een ambachtelijke jeneverstokerij gevestigd in een eeuwenoude watermolen? Geniet van een boeiende rondleiding met gids langs het proces van graanmalen tot het jeneverstoken, in de molen met uniek dubbel waterrad.

Aansluitend proeven in nostalgisch proeflokaal De Schenkerij, waar u zich in middeleeuwse sferen waant! Rond lunchtijd geniet u van een overheerlijke Limburgse koffietafel, inclusief soep. Lekker genieten met een indrukwekkend uitzicht over de Maas.

Daarnaa: handboogschieten! Voel u als ‘n echte Robin Hood en ervaar deze ontspannende sport in de natuurrijke omgeving van de Maasduinen. Het boogschieten vindt plaats in de bossen en is bij slecht weer overdekt!

Tijdens een bezoek aan de Hertog Jan Brouwerij waant u zich even zelf ‘de man achter Hertog Jan’. Er kan geroken en geproefd worden; van de hop, het mout en natuurlijk... het bier. U volgt hele brouwproces; van de eigen bron tot de brouwketels en de hypermoderne bottelmachines.

Na afloop proeft u een pilsje proeven in de Hertog Jan Proeverij.  Afsluitend geniet u in de schitterende ambiance van de Brasserie van een Bourgondisch warm buffet.

Inclusief: ontvangst met koffie en vlaai, rondleiding graanbranderij, koffietafel, handboogschieten, rondleiding brouwerij en warm buffet.
Opmerkingen: U kunt naar wens alle tijden en programmaonderdelen wijzigen.

Foto's van het uitje Arcen, het leukste dagje uit in alle seizoenen! LimburgFoto van Arcen, het leukste dagje uit in alle seizoenen! Limburg

Foto van Arcen, het leukste dagje uit in alle seizoenen! Limburg

Foto van Arcen, het leukste dagje uit in alle seizoenen! Limburg

Foto van Arcen, het leukste dagje uit in alle seizoenen! Limburg

Foto van Arcen, het leukste dagje uit in alle seizoenen! Limburg

Vrijblijvend informatie aanvragen voor Arcen, het leukste dagje uit in alle seizoenen! Limburg


Velden met een * zijn verplicht.

Niet alle velden zijn (correct) ingevuld, zie de details hieronder.

Aanhef* Voornaam* Tussen voegsel Achternaam*
Bedrijf
Woon- of vestigingsplaats*
Telefoon nummer*
E-mail adres*
De reden van het uitje
Aantal personen
Voorkeursdatum 1
Voorkeursdatum 2
Uw aanvraag
dit veld leeg laten als u mens bent*